Nationaldagen

roffeflagga.gif

Önskar Er alla en skön och kul helg!

Jun 06, 2009 | | Uncategorized

2 Responses to “Nationaldagen”

 1. Sylvia Says:

  Hejsan vänner!

  Så mysigt kort matte har tagit på dig Roffe.Undrar vad du har för intressant sak mellan tassarna?

  Tack för gulliga kommentarer Annkila. Är du inte bra i din hand än? Förstår det måste vara jobbigt att fixa och dona med en hand.Vill det inte läkas som det ska tro.Kanske det måste ta sin tid innan den blir helt OK.
  Det var en jäkla sommar vi har.Regn och blåst var och varannan dag.I morgon sticker vi hem till stan några dagar. Vi får hoppas det blir en vacker midsommar. Du vet….efter regn kommer solsken:-)
  Ha det gott!
  Kram till er alla!
  Sylvia.

 2. Evlin Says:

  Hej Roffe!
  Jag får be så mycket om ursäkt, jag har inte sett (och matte har inget sagt) att ni lagt in min blogg på din sida. Nu har även jag lagt in din blogg på min sida. Rätt ska vara rätt, eller hur??
  Bry dig inte om dessa bedömningar på utställningar, jag hade en Cairn (har haft 2 förresten) hur som helst, det va Skrållan som jag tänkte på nu, dom sa också till mig att hon hade för lång rygg. OCH sa jag då………det är väl samm goa hund ändå eller? Ja ja jag vet, det måste finnas utställningar pga dom som avlar på hundar / katter och vilket djur du än säger. Det håller jag med om. Det ska vara koll, helt rätt. Men ibland funderar man. Det hänger nog mycket på vilket humör domaren är på, eller va tror du Roffe??
  Kramiz från Evlin

Leave a Reply