2 dagar kvar

friends2.jpg

Nu är det bara 2 dagar kvar som vi ska käka medicin och ha våra trattar
kvar på skallen. Vi börjar att tröttna på detta för nu är vi ju pigga och vill
busa. Här har jag tagit ett rigtigt grepp om Rasmus skärm men han blev
ilsken och morrade. Inte blev jag rädd inte , jag bara viftar på svansen.
Matte brukar säga att jag har en motor i svansen, 10 till höger och 10 till
vänster :-)
Ha de´

Nov 07, 2009 | | Uncategorized

3 Responses to “2 dagar kvar”

 1. Emelie och Arn Says:

  Skönt att killarna mår bra efter kastrationen! Arn ska iväg på måndag och ta bort kulorna. Har funderat lite hit och dit ett tag men tror det blir det bästa för honom. Jag märker att han påverkas väldigt mycket av löptikar…. och det lär ju inte bli bättre snarare tvärtom.Lika bra att göra det nu på en gång!
  Trevlig helg!

 2. Berit Says:

  Hej Annkila!

  Läste att bägge vovvarna blivit kastrerade och vi har funderat att göra det med Hugo som bara har en testikel och det kan ställa till problem i framtiden.

  Vi har också funderat på att skaffa en till liten vovve, men är lite tveksamma och kanske blir det lite skälligt i trädgården till sommaren:-).

  Hugo tror ju att han fortfarande är unghund och uppför sig som en sån och biter folk i näsorna när dom hälsar, fast egentligen kan dom slylla sig själva tycker Hugo iaf:-)).

  Ha det gott!
  Kramar
  Berit

 3. Berit Says:

  Hej Annkila!

  Skrattade gott när jag läste ditt inlägg:-). Nej dom är faktiskt inte riktigt kloka ibland dessa cairnisar. Lite burdusa i sitt sätt att umgås kan man säga och vi får passa på när barnbarnet William leker med Hugo, för det kan bli lite hårdhänt från Hugos sida.

  Jo, jag går Winnie Animation och har bara gjort tre lektioner, men den varkar jättebra kursen och jag har Jette en dans handledare som bor i Sverige, jättetrevlig är hon.

  Jag kan skicka länken till dig om du är intresserad.

  Kramar
  Berit

Leave a Reply